Rámpafűtés - Experten Kft.

 

Üdvözöljük honlapunkon

Cégünk a francia Flexelec fűtőkábelek hazai képviselője. Termékeink között szerepelnek az ohmikus fűtőkábelek, melyek alkalmasak rámpák, gépkocsi feljárók, parkolók, járdák, lépcsők hóolvasztó  fűtésére, ereszcsatornák jégmentesítésére és vízvezeték csövek fagyvédelmére. A KYCY nevű fűtőkábeleket javasoljuk erre a feladatra.  Egyszerű a technonológia: a tápellátást normál kéteres kábellel oldhatjuk meg, az ún. hidegvég kötéshez préshüvelyt alkalmazhatunk. A kötést belső ragasztású zsugorcsővel vízmentesen szigeteljük.

Tekintsék meg a Galéria tartalmát. A fotóinkon különböző alkalmazásoknál az általunk elvégzett kábeltelepítéseken szemléltetjük a teljes munkafolyamatot,  az építőipari résszel együtt.

A Flexelec fűtőkábelek alkalmasak még ereszcsatornák, vízvezeték csövek fagymentesítésére és ipari technológiai hőntartásra maximum 200 C-ig robbanásbiztos kivitelben is.

Cégünk az általunk forgalmazott anyagokkal komplett kivitelezést is vállal.

A konkrét feladatok megoldására a tervezési és tanácsadási szolgáltatásunk ingyenes. A gyors kiszolgálást a jelentős raktárkészleteink biztosítják.

 

Kedvező viszonteladói  árat adunk a kis- és nagykereskedő partnerek részére.

 

A további sikeres együttműködés reményében várjuk jelentkezésüket!

Egyéb termékeinkről információkat találhatnak az Experten Kft. weboldalán: www.experten.hu.

 

 

 

Rámpafűtés - Experten Kft.

 
© 2013 Minden jog fenntartva www.xn--rmpafts-hwa1f08e.hu • honlapkészítés - XLS.HU